Netthi*

"Jónő" blog

"Jónő" blog

Nivea Aqua Effect Ápoló Arclemosó Hab

2013. május 30. - Netthi

Joy kuponnal jutottam hozzá kedvezményesen, eredeti ára 1790 Ft (ha jól emlékszem).

DSC_0420.JPG

150 ml kiszerelésű, mandulaolajat és Hydra IQ-t tartalmazó ápoló arclemosó hab száraz érzékeny bőrre kíméletesen tisztít és hidratál, puhává és selymessé varázsolja az arcbőrt. OMG én teljesen elájultam tőle, bár én utána mindig használok hidratáló krémet ami szintén Nivea Aqua Effectes és így aaannnyira puha lesz a bőröm.

Sminklemosásra még nem használtam, nem is tervezem, van rendes lemosóm, ezért erről nem tudok nyilatkozni.

A csomagolás egyszerű és praktikus, a flakon átlátszó, így mindig látjuk a benne rejlő mennyiséget. Használat előtt (és máskor sem) nem szabad felrázni, mert habbuborékos lesz amit már nem tudsz kicsalni később a flakonból. Pumpás az adagolója, egy nyomásnyi mennyiség elég az egész arcomra. Használat után magában mintha kicsit szárítana, ezért használom a hozzá való hidratálót.

Smink alá arctisztításhoz tökéletes, sokkal jobb érzés tiszta és ápolt bőrön elkezdeni a sminket :)

Naponta kétszer használom, jól teljesít, egyetlen bökkenő az ára. Gyors fogyáshoz kalkulálva 1800 Ft-ot nem ér meg, de az akciót mindenképpen megéri kivárni.

A bejegyzés trackback címe:

https://netthi.blog.hu/api/trackback/id/tr325335765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása