Netthi*

"Jónő" blog

"Jónő" blog

Rimmel Kate Moss rúzs

2013. március 12. - Netthi

Először is, jelentem, élek, csak felújítás van nálunk. Ablakcsere, festés, vezeték csere, hihetetlen mennyiségű por, és még egy nyelvvizsga is vár rám a hónap végén.

Amikor megláttam, akkor hasított belém a tudat, hogy nekem mennnnnyire kell egy ilyen rúzs *-*

DSC_0391.JPG

A kollekció Kate Moss közreműködésével jött létre, pletykák szerint a színeket is ő választotta.

Miért jött rám a szívfájdalom, hogy kell Ő nekem? Mert a "csomagolás" csodás, az ára hihetetlen és  az intenzitása mesés!

A régebbi fényes finishű kollekció doboza fekete, vörös felirattal, az újaké- matt finish- vörös alapon fekete felirat díszeleg. A kupak hangos kattanással jelzi, hogy a helyén marad, nagyon jól záródik. Emellett olyan cuki a rúzs csonkot kupakja :$

DSC_0392.JPG

DSC_0393.JPG

A választásom az új kollekció 109-es számú rúzsára esett. Ez egy korallos alapú szín, enyhe pirosas beütéssel.

Akár 3-4 órán át a helyén marad, nem kenődik el. Egyenletesen, szépen kopik. Viszont sajnos az új kollekció rúzsai szárítanak, mindenképpen ajánlok fölé ajakbalzsamot.

DSC_0394.JPG

 

DSC_0395.JPG

Sajnos a fényviszonyok nem adják vissza az eredeti színét, de leginkább az alsó képen lévőhöz hasonlítható.

Az ára mesés! 1299 Ft-ért kapható a Rossmann üzleteiben, viszont a múlt héten akciós volt, ha szerencsétek van még letudtok rájuk csapni 899 Ft-ért!

A bejegyzés trackback címe:

https://netthi.blog.hu/api/trackback/id/tr825131297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása