Netthi*

"Jónő" blog

"Jónő" blog

Házi arcpeeling

2012. július 26. - Netthi

Sok mindent kipróbáltam már Takács Nóra trükkjei közül, kedvenceim az arcpakolások. Az egyik favoritomat továbbítom ma nektek :)

Nóri mindig arra törekszik, hogy olyan tippeket mutasson, amiket otthoni alapanyagokból elkészíthetünk. Nyár van, érik az uborka a kertben, piacon, bevásárlóközpontokban is könnyedén megtaláljuk. Sláger a gyümölcstorta, úgyhogy zselatinunk is biztos van otthon. Ezekből tudjuk összekotyvasztani az arcpeelingünket. Az arcpeeling olyan pakolás, amit egybe letudunk húzni a bőrünkről, így szépen eltávolítja az elhalt hámsejteket és kitisztítja a mitesszereket.

Ami kell:

-1/2 kígyóuborka

-1 ek zselatin

Fogom az uborkát, lereszelem és kinyomkodom a levét, majd leszűröm. A 1 ek léhez hozzáadjuk az 1  ek zselatint, és ezeket összekeverem. Tegyük be a mikróba 1-2 fordulatra, és hagyjuk egy kicsit hűlni, nehogy megégessük az arcunkat. Ezután felvihetjük az arcunkra, ne pepecseljünk, mert ugye a zselatin gyorsan köt, majd érzed ha megszáradt, szóval kb 5 percet pihenj vele. Húzd le az arcodról, én egyből frissebbnek érzem a bőrömet.

Íme a videó linkje:

http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110908-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-zselatinbol-arcppeelinget.html

A bejegyzés trackback címe:

https://netthi.blog.hu/api/trackback/id/tr664679427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása