Netthi*

"Jónő" blog

"Jónő" blog

Nivea Angelstar testápoló

2013. március 13. - Netthi

Amit ígér a termék:

Az Angel Star Hidratáló Testápoló egyenletesen hidratált bőrt és kellemes érzést biztosít egész napon át. A mikro finomságú szemcséket tartalmazó különleges formula a test különböző pontjainak nedvességigényéhez alkalmazkodva fejti ki hidratáló hatását:a zsíros részeket mattítja, a száraz részeket intenzíven hidratálja. A testápoló ellenállhatatlan málna illata kellemesen olvad szét a testen.

250 ml kiszerelésben kapható. Az illata csodálatos málnás, teljesen oda van az ember tőle. Nem szoktam minden nap bekenni magam, de a kellemes illat miatt egyszer sem ment ki a fejemből, hogy használjam. Jól hidratál, kicsit vizes alapú, vagyis gyorsan beszívódik a bőrbe. Normál bőrűeknek ajánlom, sajnos hiába az isteni  illat, de az extra száraz bőrnek nem segít.

DSC_0388.JPG

DSC_0389.JPG

Még a krém színe is rózsaszín :D OMG :D

Ha jól emlékszek 1500 Ft-ért kapható, ami drága ahhoz képest amilyen gyorsan fogy :D

A bejegyzés trackback címe:

https://netthi.blog.hu/api/trackback/id/tr195133271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása