Netthi*

"Jónő" blog

"Jónő" blog

Boldog új év

2013. január 05. - Netthi

Az év első bejegyzése, huh :D Szeretnék mindenkinek boldog és sikerekben gazdag új évet kívánni! Kicsit megkésve, csak a "szabadságomat" jó lustán kiélvezem :)

Az újraindulás óta jobban figyelek a külsőmre, és kritizálóbb  lettem mások külsejével kapcsolatban (tipikus Nő). Miért jó egy nude lakk? Mert mindenhez megy. Miért kell egy notesz? Felírok új recepteket, hajfestés időpontját, nem pedig a lenövéseddel állsz a tükör előtt és gondolkozol, hogy na, mehetek már? Vagy állsz a sütő előtt, hogy na, akkor ebből mennyi is kell? (ki az aki így elkezd sütni/főzni?!) Mennyivel mutatósabb egy köröm, egy aprócska kővel, mint simán. Miért kell ápolni a körmöt, nem pedig áh, majd megnő.

Nem. Mi Nők, igenis figyeljünk magunkra. Természetesen nem lehetünk tökéletesek, de az miért jó, hogy 3 körmödön van már csak lakk délután meg unatkozol? Miért jó ha 10 centis lenövésed van, műkörmöshöz meg eljársz? Miért jó ha feltűnően zsíros hajjal mászkálsz és lusta vagy megmosni, pedig van időd rá?

Így NE fogadd el magad. Lehetsz jobb, csak figyelned kell jobban magadra.

A bejegyzés trackback címe:

https://netthi.blog.hu/api/trackback/id/tr84999647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása