Netthi*

"Jónő" blog

"Jónő" blog

A Jónő Biblia

2012. július 12. - Netthi

Első bejegyzésemben annyira istenítettem Takács Nóra noteszét. Hát van miért! :) Ma ezt a kis könyvet mutatom be.

A/5-ös  nagyságú, kis helyen is elfér, kemény lapos, így nem gyűrődik meg. Aaaah, zseniális kivitelezés! :D

DSC_0117.JPGA borító

DSC_0118.JPG Engemet már az előlap is levett a lábamról :)

DSC_0119.JPG Kedves ajánlás :)

DSC_0120.JPG Az első fejezet a szépségápolásról szól. Hogyan legyen lenyűgöző hajkoronánk, hogyan találjuk meg a tökéletes alapozót, krémeket, parfümözési technikát és arcpakolás tippekről szól.

DSC_0121.JPG Ez a rész a női nyavalyákról, felfázás megelőzéséről, egészséges táplálkozásról, fogyókúráról szól és egy kis kalória táblázatot is tartalmaz :)

DSC_0122.JPG

Az Élet fejezet tartalmaz egy kis horoszkópot, vásárlási tippeket és kötelező táska holmikról szól.

DSC_0124.JPG Az Otthon résznél felírhatod a gyorsan elkapott recepteket, bevásárló listát írhatsz, lakásodról adatok és hasznos-haszontalan szobanövényekről szól.

DSC_0125.JPG Kisokos, amiben minden benne van: rokonok fontos dátumai, mit néztél ki nekik, milyen óráid/ órájá van a gyereknek a héten, egy mindenre való naptárral.

 

A noteszben rengeteg okosság, tipp és hasznos dolog van. Nagy része kitöltésre vár, szóval bármikor a kezedbe kaphatod, ha éppen egy találkozót beszélsz meg, hallasz egy jó receptet, vagy látsz egy jó dolgot a boltban amit meg akarsz később venni.

Én mondom, szerezz be egyet magadnak! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://netthi.blog.hu/api/trackback/id/tr714648195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása